Philips 42pes0001

Defecte Philips 42pes0001 Essence?

Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van het model Philips 42pes0001 Essence. Wij hebben ruime ervaring met de beeldklacht (defect van de Beeldmodule) die deze TV na ongeveer 4-7  jaar geeft.

Kenmerk toestel: 42 inch LCD DVB-T met Perfect Pixel HD Engine.

link:  naar de Update  Philips 42pes0001

Enkele voorkomende klachten:

  • Is blijven steken in stand-by.
  • Negatief beeld.
  • Geen beeld. Geen beeldmenu. Audio en achtergrondverlichting OK.
  • Geen achtergrondverlichting, na het opstarten (intermitterend).
  • Defecte Tcon(beeld) module: T420HW03 VO Ctrl BD  42T05-C00

TV Reparatie Service Nederland

Wij kunnen de meeste klachten aan dit toestel bij u aan huis  repareren . Onze all-in houdt het volgende in:

  • Reparatie bij u aan huis. (is de hub defect dan kan deze worden opgestuurd)
  • 12  Maanden garantie op de reparatie.
  • Geen onderzoekskosten.

Reparatieadvies aanvragen of een reparatie aanmelden voor Philips 42pes0001

Hier vind u foto’s van klachten welke voorkomen bij een Philips 42pes0001 LCD  Televisie en die wij bij u aan huis kunnen repareren:

Extra info: 42PES0001, 42PES0001D/10

Stijlvol en elegant ontwerp(Superslank scherm met minimalistisch ontwerp)

Het Essence-scherm is een superslank scherm met minimalistisch ontwerp en echte materialen. Doordat het scherm zo dun is, lijkt het beeld tegen de wand te staan. Het frame om de beelden is zo dun dat het alleen doet waarvoor het is bedoeld: het beeld omlijsten.

Met een hub met één kabel vermijdt u in de war geraakte kabels

Er loopt slechts één kabel tussen de hub en het scherm. Alle kabels kunnen aan het zicht worden onttrokken omdat ze kunnen worden aangesloten via de hub. De kabel voorziet het scherm ook van stroom, dus er is geen extra stroomkabel nodig voor het scherm.

Perfect Pixel HD Engine voor ongeëvenaarde beeldscherpte en helderheid

Perfect Pixel HD Engine staat garant voor een unieke combinatie van verbluffende beeldscherpte, natuurlijke details, levendige kleuren en de vloeiende, natuurlijke beweging van High Definition-, standaard-TV-signalen en multimediacontent. Elke pixel van het binnenkomende beeld wordt aangepast aan de omringende pixels, met een natuurlijker beeld als gevolg. Storingen en ruis in alle bronnen, van multimedia tot standaard-TV, maar ook in sterk gecomprimeerde HD-inhoud, worden verminderd om het beeld helder en haarscherp te maken.

HD ready 1080p voor een hoogwaardige beeldkwaliteit in Full HD-beelden

Geniet van de uitzonderlijke beeldkwaliteit van Full High Definition TV-signalen van HD-bronnen zoals HDTV-uitzendingen of het DVD-formaat Blu-ray. HD ready-TV’s van 1080p leveren een hogere beeldkwaliteit dan HD ready-toestellen. Deze voldoen aan de strikte normen van EICTA en zijn uitgerust met een Full HD-scherm dat de resolutie en beeldkwaliteit van een Full HD 1920 x 1080p High Definition TV-signaal volledig tot hun recht laat komen. Ze hebben een universele ingang voor analoge YPbPr-aansluitingen en ongecomprimeerde, digitale DVI- of HDMI-aansluitingen die HDCP ondersteunen. Ze kunnen 1080p-signalen van 24, 50 en 60 Hz weergeven.

Perfect Natural Motion voor zeer vloeiende bewegingen in Full HD-films

Perfect Natural Motion is een uitvinding van Philips die trillingseffecten tegengaat die zichtbaar zijn bij videobeelden die zijn gemaakt op basis van film. Perfect Natural Motion bepaalt of het beeld bewogen is en corrigeert de trillingen van zowel TV-beelden als van opgenomen filmmateriaal (zoals DVD en Blu-ray Disc). Perfect Natural Motion resulteert in vloeiendere en rustigere beelden met fantastische scherpte. Perfect Natural Motion verwijdert trillingen uit SD- en HD-beelden, inclusief beelden van 1080p en 24p True Cinema, voor beelden met een nog hogere kwaliteit dan in de bioscoop!

100 Hz Clear LCD, 2 ms voor zeer scherpe beeldweergave

100 Hz Clear LCD zorgt voor een zeer scherpe weergave van heldere, levendige beelden, zelfs bij snelle bewegingen op het scherm. De dubbele framesnelheid heeft een hoge herhalingsfrequentie van 100 Hz. Hierdoor worden snelle bewegingen meer dan twee keer zo scherp weergegeven als bij conventionele LCD-schermen, wat resulteert in prestaties met een responstijd van 2 milliseconden (gemeten in BEW, Perceived Blur-Edge-Width). Deze unieke technologie van Philips brengt de bewegingsscherpte van LCD-schermen op een ongeëvenaard niveau.

Verwerking van 2250 biljoen kleuren

Levendige en natuurlijke beelden door de geavanceerde kleurverwerking. De 17-bits kleurenbooster optimaliseert elk van de 3 kleurkanalen (RGB), een totale verwerkingskracht van 2250 biljoen kleuren. Nog levendigere kleuren en een geweldige scherpte zijn het resultaat. De geavanceerde algoritmes detecteren huidskleur en kleurenschaduwen en verwerken deze tot de natuurlijkste kleuren.

Dynamisch contrast 66.000:1 voor verbluffende, rijke details in het zwart
Dynamisch contrast 66.000:1 voor verbluffende, rijke details in het zwart
Wilt u een plat LCD-scherm met het hoogste contrast en de levendigste beelden? De combinatie van geavanceerde digitale videoverwerking van Philips en de unieke technologie voor het dimmen en verbeteren van de achtergrondverlichting, zorgt voor levendige beelden. Dynamisch contrast verhoogt het contrast met een uitstekend zwartniveau en een nauwkeurige weergave van donkere schaduwen en kleuren. Zo ontstaat een helder, levensecht beeld met een hoog contrast en levendige kleuren.

Probleemloze wandbevestiging met de unieke steun

Met de unieke steun van Essence kunt u het scherm zonder problemen aan de wand bevestigen. De unieke steun van Essence heeft een vloeiende vormgeving en kan eenvoudig aan de wand worden bevestigd. Het scherm kan eenvoudig in de steun worden gehaakt met de aansluitingen aan de achterkant van het scherm. Het scherm kan eenvoudig horizontaal worden versteld, zelfs als de steun niet recht is bevestigd.

DLNA PC-netwerkaansluiting om door de inhoud van uw PC en thuisnetwerk te bladeren

Met de PC-netwerkaansluiting hebt u eenvoudig toegang tot uw foto’s en muziek op uw PC of uw thuisnetwerk. De aansluiting maakt gebruik van de Ethernet-aansluiting (LAN) met het DLNA-protocol waardoor DLNA-gecertificeerde producten probleemloos samenwerken. Als u uw TV aansluit op uw thuisnetwerk, hebt u toegang tot informatie van alle DLNA-gecertificeerde apparaten. Via uw thuisnetwerk kunt u bladeren door digitale foto’s en muziekbestanden op uw PC. Met de intuïtieve gebruikersinterface van de TV hebt u met één druk op de knop toegang tot de content