TV-NieuwsFeiten

Via het TV NieuwsFeiten menu kunt u extra informatie vinden over wat er allemaal speelt rond het onderwerp “TV apparatuur”.

Wij geven u een kijkje achter de schermen in de wereld van TV-verkoop, Aftersale-Service, Reparatie-mogelijkheden, TV-Fabrikanten en milieu en recycling.

Wij zullen u heldere en duidelijke informatie verschaffen en hopen daarmee alle onzin die over ons reparatie vak bestaat te weerleggen.

Er gebeurd op dit moment zeer veel in de wereld van TV verkoop, Aftersales Service en Reparatie.

Organisaties als de Uneto-Vni, Consumentenbond, Het Europees Parlement maar ook andere consumentenbelangen organisaties zullen de komende jaren hier hun rol in moeten gaan vervullen.

Onder het menu TV-NieuwsFeiten zullen ook artikelen staan over “De Geschillencommissie” in Den Haag (Albert Hagen is aangesteld als technisch deskundige).

Op deze pagina zullen wij de media die over onze branche publiceert nauwgezet en kritisch volgen.


[Op weg naar duurzame en eenvoudiger te repareren producten]

Deze ONTWERPRESOLUTIE VAN HET EUROPEES PARLEMENT is onlangs [04-07-2017] aangenomen [met 662 tegen 32 stemmen en 2 onthoudingen].

Wij hopen van harte dat de informatie die u via ons website vindt, uw kennis zal verruimen en de informatie van toegevoegde waarde zal zijn.

 

Publicaties en Links naar:

Op weg naar duurzame en eenvoudiger te repareren producten

‘Kan een barst of ster in een lcd scherm spontaan ontstaan?’

Gebruiksduurverwachting van de TV onder de loep genomen.

TV repareren of nieuwe TV kopen?

TV verkopers (zonder kennis van zaken) geven misleidende info.

Tips! voor aanschaffen van een nieuwe TV

 


Reparateur TV Reparatie Service Nederland , Albert Hagen aan het werk. [RTL Nieuws 05-07-2017om 19:30]

Het Europees Parlement eist dat fabrikanten hun producten langer bruikbaar maken. Ook repareren moet gemakkelijk worden. En dat is hard nodig, zegt industrieel ontwerper en onderzoeker Marcel den Hollander van de TU Delft.

quote: “Het wordt je als reparateur niet makkelijk gemaakt”, zegt Albert Hagen van TV Reparatie Service Nederland. “Je ziet dat bijvoorbeeld televisies niet zo maar opengemaakt kunnen worden. Er zijn dan geen schroeven.”