Topdrukte door positief stukje consumentenbond

Beste Consument,

Doordat de consumentenbond zeer positief over ons bedrijf heeft geschreven (waar fabrikanten en winkeliers het laten afweten, repareren wij uw tv meestal wel voor een redelijke prijs) zijn de aanvragen voor TV reparatie explosief gestegen.

De doorlooptijd van het beantwoorden van de aanvragen en het maken van een afspraak is daardoor soms iets langer dan normaal. (wij proberen alle aanvragen binnen 1 dag te beantwoorden).

Wij proberen op korte termijn een structurele oplossing te vinden zodat we meer dan 20.000 aanvragen per jaar kunnen gaan verwerken.

201712p22-tv-reparaties

TV Reparatie Service Nederland

2 Comments on “Topdrukte door positief stukje consumentenbond

  1. Super geholpen door iemand die zeer zaken deskundig is compliment zal zonodig iedereen aanbevelen op contact met je op te nemen gr willy

  2. Wat een snel antwoord op een idioot probleem. Mijn Samsung tv vertoonde kuren, de ondertiteling was ver naar beneden gezakt en bij de bovenkant werden mensen deels onthoofd. Ik had al de fabrieksinstellingen teruggezet, maar dat bood geen soulaas.
    Contact via de mail met dit bedrijf, en zijn advies was dat het aan de Humax lag, die heb ik toen met de fabrieksinstellingen gereset, en voila, het probleem was meteen verholpen. Wat een topper!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*